MeDENTA ESTETIKA LICA

Ordinacije Medenta, posle proslave 25 godina svog uspesnog postojanja, a u cilju toga da svojim pacijentima omogući da pored perfektnog osmeha imaju i perfektan podmladjen ten, uvela je Anti-Age program, koji obuhvata:

VAŠ SAVRŠEN OSMEH TREBA DA PRATI I SAVRŠEN TEN

RTL

Radiotalasni lifting, čija je uloga da podstakne sintezu kolagena, kao i proizvodnju novog. Na taj način dolazi do podizanja tonusa, koža lica postaje zategnuta, dolazi do redukcije bora oko očiju, ali i u nazolabijalnom delu. Tekstura kože postaje glađa, a prosirene pore znatno sužene.

estetika-lica-001a-490x368

MESOTERAPIJA

Ovom metodom razne aktivne supstance, koje su prema proceni potrebne za određen tip kože i zivotno razdoblje, kao i stanje kože ubacuju se derm. Poenta ove metode je u dubini prodiranja aktivne supstance. Najskuplja i najkvalitetnija krema, kada se nanese na lice, ima samo 10% prodora u kožu, sa mesoterapijom prodor je do 90%.

Hijeluronska kiselina, kao prirodan sastojak našeg organizma gubi se vremenom. Njenim preciznim ubacivanjem popunjavaju se određene nepravilnosti na licu, koje nastaju kao posledica starenja, kao što su nazolabijalne brazde, horizontalne bore u predelu čela, kao i bore oko očiju.

Kombinacijom koktela hijaluronske kiseline i multivitaminskog kompleska postiže se izuzetan efekat koji će Vaše lice podmladiti i dovesti do savršeno blistavog tena!

DERMOROLER

Vaš prijatelj u borbi protiv ožiljaka (kao posledice akni), kao i hiperpigmentacija koje uglavnom nastaju kao odgovor naše kože, na prodiranje UV zraka. Svežanj iglica od 1, 5- 2, 5mm prodiru u kožu do papilarnig sloja. Na taj način se briše zapis na dermu. Ukoliko imate neki od ovih problema, u našem centru ga možete uspešno sanirati i popravite stanje kože do 80-90%.

Naravno pri primeni ove metode, koja se radi samo u intervalu od oktobra do aprila, pacijentu mora biti predočeno da postoji mogućnost malih povreda kože, koje nestaju za 2-3 dana, a ispod ostaje perfektna mlada koža.

Intervencija se radi sa lokalnim anestetikom.

DIJAMANTSKA MICRO-DERMO ABRAZIJA

estetika-lica-003bMehanički piling, uklanja manje nepravilnosti na koži, utiče na proširene pore, tako što tekstura kože postaje glađa, a proširene pore se sužavaju. Takođe pri nekoliko uzastopnih tretmana duboke bore, postaju pliće.

HEMIJSKI PILINZI

Posedujemo veliku paletu hemijskih pilinga, u zavisnosti od potrebe pacijenta.

estetika-lica-005

Iz ponude izdvajamo:

LACTOBIO C kada je sutra za Vas specijalan dan!!!! Posle samo jednog pilinga Vaše lice će sutradan zablistati punim sjajem… Dan pred Vaše venčanje, krštenje, rođendan ili za situaciju koja je za Vas važna, dođite da Vam uradimo ovaj fenomenalan express beauty piling
ULTIMATE EYE CORRECTOR daje fantastične rezultate u borbi sa podočnjacima, kao i u eliminaciji sitnih bora u regiji oka.
Glicolni
Salicilni
Piling algama iz ruskog mora SPECIJALNO POGODAN OSOBAMA SA PROBLEMATIČNOM KOŽOM, JER DIREKTNO UTIČE NA RAD SEBACELNIH ŽLEZDA, ali i uklanja crvene tačkiće i ostale nepravilnosti, kao posledicu akni.
LIPOLIZA ukoliko imate probleme sa viškom masnih naslaga u određenoj regiji, kao što je predeo stomaka, butina. LIPOLIZA JE SAVRSEN METOD ZA VAS!Ovom metodom u Vašu problematičnu regiju ubrizgavamo koktele koji u narednih 21 dan, koliko je optimalno vreme do sledeće posete, tope Vaše masne naslage.
Jako dobar efekat postiže se već nakon četiri dolaska!

FILERI

Filerima poznatih kuća, u samo jednoj poseti Vaše bore postaju prošlost.

Filire su uglavnom izbor kada su u pitanju najolabijalne bresde, bore u oblasti oka (koje nisu mimiče, kod mimičnih bora za njihovo elimisanje uglavno je potrebno pribegnuti Botoxu), bore oko usana, sitne takozvane pušačke bore…

Filere je u početku potrebno ponoviti na šest do osam meseci, kasnije se period ponavljanja smanjuje, jer aplikovanjem hijalurona dolazi do hiper produkcije našeg sopstvenog vezivnog ktiva čime se sa svakim ponavljanje sve više odlaže period do sledeće posete.

BOTOX

Postoje situacije kada samo aplikovanjem botoxa dolazimo do zeljenih rezultata.

Botox je tretman izbora kod mimičnih bora, vertikalnih bora na čelu i naravno kao prevencija nastanka bora.

Botoxom nije preporučljivo tretirati linije na donjoj polovini lica, jer su mišići ove regije značajni za uobičajene dnevne funkcije i ne preporučuje se da budu oslabljeni.

Rezultati primene botoxa primetiće se već posle nekoliko dana, ali pravi efekat nastaje otprilike 10 dana po aplikaciji.

Dejstvo prve aplikacije botoxa traje oko šest meseci, kada bi ga trebalo ponoviti.

Sa tretmanom možete prestati bilo kada bez brige da će po lice nastupiti bilo kakve nezeljene posledice.

estetika-lica-004a-523x349
SVE INTERVENCIJE VEZANE ZA BOTOX I FILERE OBAVLJA HIRURG SA VELIKIM RADNIM ISKUSTVOM.