STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MEDENTA

30 godina stomatološka ordinacija MeDENTA u Beogradu pruža kompletnu stomatološku uslugu i ima više od 25.000 registrovanih pacijenata.
Ordinacija je opremljena po najvišim svetskim standardima. MeDENTA predstavlja jedinstven spoj mladosti, iskustva i porodične tradicije.

Vlasnik ove stomatološke ordinacije je Dr Tatjana Savić koja je od 1990. godine član Komore privatnih doktora stomatologije, kao i član Akademije za estetsku stomatologiju, tako da je estetska stomatologija od samog početka imperativ ove ordinacije.

Od 2010. godine našoj ordinaciji se priključuje i Dr Filip Savić koji u ordinaciju uvodi i implantologiju, granu stomatologije koja pruža jaku potporu estetskoj stomatoligiji i zajedno čine krunu uspeha ove porodične ordinacije. Zbog svog velikog uticaja na estetiku, kao i izrazite efikasnosti, implantologija vrlo brzo postaje jedna od najzastupljenijih i najvažnijih usluga ordinacije MeDENTA.

 

U ordinaciji MeDENTA kontinuirano se prate novi trendovi u stomatologiji, pa tako ova porodična stomatološka praksa raspolaže sa najkvalitetnijim i proverenim materijalima, a tome u prilog govori i činjenica da je MeDENTA preporučeni partner čuvenog švajcarskog proizvođača implanata Straumann. Zbog najkvalitetnijih materijala, kao i zbog primene savremene dijagnostike i vrhunske tehnologije svi stomatološki problemi otklanjaju uspešno i brzo. Međutim, ono što ovu ordinaciju čini ovako uspešnom pre svega jeste njen uigran tim, kao i saradnja sa eminentnim stručnjacima i specijalistima iz oblasti  ortodoncije, implantologije i hirurgije.
MeDENTA je ordinacija koja svojim pacijentima sve usluge pruža na jednom mestu, počev od beljenja zuba najsavremenijom tehnologijom, pa sve do ugradnje implanata najvišeg kvaliteta i funkcionalnosti.

Stomatološke intervencije u ordinaciji MeDENTA su bezbolne i vrše se u lokalnoj anesteziji. Na lični zahtev pacijenta, a uz asistenciju anesteziologa, intervencije je moguće raditi i u sedaciji – polusvesnom stanju.

UPOZNAJTE NAŠ STRUČNI TIM